De fleste ved, at vin og øl er de mest populære alkoholholdige drikkevarer i verden. Men færre mennesker ved, hvilken slags alkohol der er den tredje mest populære: spiritus! Spiritus omfatter alt fra vodka til whisky, gin til rom, bourbon til tequila. Det er nemt at blive overvældet, når man forsøger at beslutte, hvilken type spiritus der er bedst, fordi der er så meget at vælge imellem! I denne artikel vil vi diskutere nogle af de forskellige typer spiritus, der findes på markedet i dag.

Er spiritus sundt?

Nej, alkohol er ikke decideret sundt. Det er vigtigt at huske på, at selv om nogen siger, at de drikker rødvin af hensyn til hjertesundheden eller af en anden grund, bør du stadig kun drikke med måde og være forsigtig med, hvad du spiser, når du indtager alkohol. Når det er sagt, er der nogle fordele forbundet med visse typer spiritus.

Vodka

Vodka er en af de mest populære spiritus i verden. Den er nem at drikke og er ret smagløs, så den kan blandes med næsten alt eller drikkes alene, hvis du ikke gider at blande en cocktail. At drikke vodka vil ikke gavne dit helbred mere end at drikke andre typer alkohol

Whisky

Whisky er en type spiritus, der stammer fra destillationsprocessen. Der fremstilles forskellige typer i forskellige lande, så der er ikke én stil eller smag for whisky. Der er nogle whiskyer, der er kendt for at være særligt hårde og have stærke smagsnuancer som tørv, røg, salthed osv., mens andre typer kan være mere delikat og glattere. Nogle whiskydrikkere mener, at drikken kan give en række sundhedsmæssige fordele, f.eks. at den kan reducere stressniveauet eller hjælpe på hjertesundheden.

Mangler du inspiration eller viden indenfor spiritus og vin? Så kan vi anbefale at kigge på https://www.spritnyt.com/, hvor du kan få nyttig g brugbar viden om diverse drikkevarer.