Nogle måneder er din konto bare klemt lidt mere op i et hjørne end andre!

Der er måneder hvor der vælter regninger ind. Det egentlig næsten altid de samme måneder, men de kommer lige overraskende hver gang. Det betyder at du kan stå i en situation hvor de ting du skal have handlet bare bliver en umulighed. For nogle er løsningen at tage dyre forbrugslån eller kviklån. Det behøves du dog ikke. Du kan nemlig får en smart afbetalingskonto der kan bruges til dine online køb. Det gode ved den er at den ikke koster noget at oprette. Der kommer kun lidt renter på når du foretager køb. Det svarer næsten til hvis du laver overtræk på konto.

Den er hovedsagelig indrettet til brug i webshops. Dermed kan du samle alle dine køb på nettet i en afbetaling. Så slipper du får en masse små lån der har dyre gebyrer. Denne måde er blevet så populær at stort set alle webshops har den. Dermed kan du købe alle dine varer på en samlet afbetaling. Det er varer som sko, sminke, tøj, frækt lingeri, legetøj, møbler, værktøj, sommerdæk, mad, hobbyting ja endda sexlegetøj. Stort set alt kan købes på den måde, hvilket er en af tingene der gør det så smart. 

Når du skal handle gør du egentlig helt som du plejer.

Når du skal igang med at købe de ting du skal bruge, så gør du som du plejer. Stort set alle shops har det, så du kan købe ind hvor du plejer. 

Du smider dine varer i kurven og gør til kassen, helt som du altid gør. Det er først når du lander ved kassen at du skal ændre lidt på tingene. Her vælger du den nye måde at betale på. Det betyder så at dit køb ikke trækkes på din bank konto, men på den nye konto. Her samles alle dine købe i et beløb du så kan afgøre hvornår du vil betale retur.