Inden et bryllup er der mange ting som lige skal falde på plads. Men ser vi bort fra alt det praktiske, så skal du selvfølgelig også have en fed polterabend. For nogen er det en selvfølge at der skal holdes en polterabend inden brylluppet, men andre ved måske slet ikke, hvordan de skal bære sig ad med en sjov fest. Her er nogle gode tips til at få en helt speciel polterabend.

 

Saml dine allerbedste venner

Uanset hvad du foretager dig, så kan altid blive bedre med de rette mennesker omkring dig. Godt selskab er afgørende til en polterabend, og det vil du helt sikkert få, hvis du ved hvilke mennesker du bør invitere. 

Nu er det ofte sådan, at det er ens venner der arrangerer sådan en polterabend for os, men derfor betyder det ikke, at du ikke selv har noget at skulle have sagt. 

Så sørg for at lade dine absolut bedste venner vide, at du gerne vil spendere dagen sammen med dem.

 

Lækre drinks og rigeligt af dem

En polterabend skal være hyggelig og være noget du kan se tilbage på, med et smil. Men der er heller ingen skade i, at dagen skal forløbe med lidt procenter i blodet. 

Til din polterabend kan du derfor overveje at foreslå dine venner at hyre cocktail catering fra Tenderbar.

Her vil I få dejlige, velsmagende cocktails mens I hygger jer med polterabenden. Tenderbar har god erfaring med at lave drinks, så derfor kan I trygt stole på, at I får både fantastiske drinks men også service.

 

En sjov aktivitet som også er udfordrende 

Polterabender foregår forskelligt afhængigt af hvem I er. Men i stedet for at sidde og drikke alkohol hele dagen, så kunne det måske være værd at overveje, om ikke I skulle tage ud og lave et eller andet.

Der findes rigtig mange forskellige sjove og udfordrende aktiviteter såsom escape rooms, paintball eller hvad med forskellige øl stafetter? Der er gode muligheder at vælge imellem for at gøre din polterabend bare en anelse mere speciel. 

Hvis du følger disse råd, så vil du uden tvivl komme til at have masser af gode minder fra din kommende polterabend. God fornøjelse.