Når det bliver julemåned og man skal deltage i en masse julefrokoster, er der stor sandsynlighed for, at du også skal stå for nogle af løjerne eller selv deltage i dem. Det kan være alt fra drikkespil til pakkespil og quizzes. Hvis du står og mangler gaveideer til disse sjove aktiviteter, guider vi her til tre ting, som du kan købe og lave selv, så pakkelegen bliver sjov og unik. Læs med her. 

Pak en julekalender øl ind til pakkelegen

Hvis du gerne vil give noget unikt og sjovt i pakke legen, kan du med stor fordel give en julekalender øl. Her er det en øl kalender, som mange sikkert vil synes, er rigtig sjov og unik. Smag på en ny øl hver dag og bliv inspireret til nye smage og nye øltyper. Hvor mange gange får man ellers lige lov til at smage så mange forskellige øl på relativt kort tid? Det kan gøre, at du får en bedre fornemmelse for din egen smag og der vil helt sikkert være nogle, som du rigtigt godt kan lide og andre, du mindre godt kan lide. Så får du et godt fundament til fremover, når du skal vælge øl til jule og påskefrokosten og bare til hverdagsmiddagen derhjemme. 

Lav selv dine gaver

Det er en overset disciplin selv at lave sine gaver. Vi lever i et forbrugssamfund, hvor forventningerne er høje i forhold til at man køber gaver til andre. Dette kan du dog selv være med til at lave om på, så dine nærmeste bliver vant til, at du laver personlige gaver til dem i stedet. Køb for eksempel smykkedele på nettet og lav dine helt egne smykker med halskæder, øreringe og ringe. Sæt smukke sten på, som du også køber, eller har fundet på stranden og i naturen. Det vil give særlige minder, hvis du bruger pinde, sten, strandskaller og andre ting fra naturen, som minder om oplevelser i naturen, som du har haft med den, som du giver gaven til. 

Lav selv en kalender

Du kan også, udover øl julekalenderen, selv lave en kalender, for eksempel med slik, små plastic ting eller smykkedele, eller puslespilsbrikker. Ja kun fantasien sætter grænserne herfor. Det kan være, at du har et barn, der elsker dinosaurer og dermed kan du lave en pakkekalender med dinosaurer i plastic. Du kan også lave en gratis julekalender ved, at du skriver en historie om jul, som du deler op i 24 afsnit, så barnet kan læse et afsnit om dagen. Det vil helt sikkert være mere spændende end så mange andre historier. Især fordi børnene i børnehaven ikke har læst denne historie.