Vores mad er det brændstof, som hjælper os igennem hverdagen. Det er derfor heller ikke helt lige meget, hvad det er vi hælder indenbords. Det er vigtigt at sørge for, at vi får god mad så jævnligt som muligt. Og når vi nu spiser så ofte i løbet af vores levetid, så kan vi lige så godt gøre maden til en god del af vores hverdag.

Læs med her for at se hvordan du kan få mere ud af maden og spise bedre til hverdag.

Lær mere

Det er først og fremmest en god ide, hvis du har lidt fokus på at lære mere om madlavningen generelt. I dag er der så mange gode kilder til mere information. Du kan for eksempel blot tage et kig på min tvguide og se, hvornår der kommer nogle gode madprogrammer. Gennem sådanne programmer kan man hurtigt få en bedre fornemmelse for madlavning generelt. Men man kan også få lidt inspiration til nye opskrifter, som man skal lave.

Men internettet er også et rigtig godt sted at tage hen, hvis du gerne vil lære mere om og blive bedre til madlavningen. Du kan først og fremmest finde en del gode opskrifter og lignende på nettet. De er ofte meget uddybende og forholdsvist nemme at finde ud af.

Men du kan også finde frem til en del gode videoer og lignende, som kan lære dig om teknikkerne bag en stor del af madlavningen. Kender du for eksempel til den bedste måde at knække et æg på? Hvordan skærper man egentlig sine knive? Og hvordan skærer man mest effektivt et rødt løg? Dette er alt sammen noget, som du kan finde svar på på nettet.

Jag maden selv

Det kan være meget givende for ens madlavning, hvis man giver sig i kast med at jage maden selv. Dette er ikke kun en god måde, hvorpå man kan få noget meget lækkert kød, som man ellers ikke ville have spist. Det kan samtidig være en god måde, hvormed du kan få et helt andet tilhørsforhold til din mad.

Det føles nu engang helt anderledes lige at hive fat i sit m10 gevær og skyde noget af sin egen mad – fremfor at gå på jagt blandt plastikbakkerne nede i supermarkedet. Du har en helt anden fornemmelser for din mad og hvor den kommer fra, når du jager maden selv og hiver den hjem.