Jeg gamer en del online og har derfor brug for en stærk forbindelse som kan trække mine spil 

Jeg spiller en del computer sammen med mine venner online og har derfor brug for at jeg har en stærk forbindelse, for der findes ikke noget værre, end hvis man bliver afbrudt i sit spil fordi min forbindelse er for dårlig til at kunne trække den data, som spillet behøver. Jeg spiller for det meste online og primært cs go, som er et multiplayerspil, som kræver at man har en ok forbindelse, hvis jeg vil spille uden afbrydelser. Jeg foretrækker personligt at have et lan stik i min computer, da der så er minimal svingninger i min forbindelse uanset hvor mange andre der sidder på internettet derhjemme. Her har jeg fundet at bredbånd løser mine krav ganske fortrinligt, da det samtidig tilbyder at man kan have flere enheder koblet på internettet samtidig og jeg stadig kan anvende lanstik og wifi, men jeg har dog haft et ønske om jeg måske kunne finde en bedre løsning til billigere penge. Her fandt jeg en samligningshjemmeside, hvor de sammenligner bredbånd pris ved de forskellige udbydere her fandt jeg ud af, at det sagtens kunne betale sig for mig at skifte internet udbydere. Jeg havde Stofa, hvor jeg betalte 369 DKK om måneden for en 300/50 forbindelse. Her fandt jeg ud af på siden at jeg kunne betale mindre for en stærkere forbindelse, hvilket jeg med det samme tænkte at jeg var taget lidt ved næsen.  Jeg fandt hurtigt et godt match. Som fyldte mine krav om at jeg gerne vil have min tv pakke og mit internet samlet et sted og her kom Boxer med den bedste løsning for mig. Jeg fik en 1000/100 forbindelse til kun 249 DKK der ved sparede jeg næsten 1000 kroner om året på at have en stærkere forbindelse og jeg var glad for at jeg nu kunne bruge mine penge på noget lidt mere sexet end regninger. Så for de penge kunne jeg invitere min familie på en tur i sommerland og havde en fantastisk dag med gode minder.