Hvad synes du er den bedste måde at holde børnene travlt beskæftiget derhjemme, når de keder sig? Skabe håndværk til deres hænder eller overlade dem til deres egne enheder? Svaret er begge dele. Mens begge børn har brug for tid til at hvile, har de også brug for tid til at rode rundt og lave deres egne aktiviteter, hvilket holder dem kreative og forhindrer kedsomhed.

  1.Lav Dalgona kaffe

Du kan starte din egen hjemmebaserede minicafé og tilbyde stilfuld koreansk kaffe. Måske har du set denne fantastiske og visuelt tiltalende drink på TikTok eller Instagram. Det blev opkaldt efter koreanske sukker slik. Det blev opkaldt efter koreanske sukker slik.

Det er meget let at lave, og der kræves kun tre ingredienser: instant kaffe, sukker og mælk. Derudover skal du bruge kogende vand. I forholdet 1: 1: 1 kombineres sukker, kaffe og varmt vand og blandes, indtil der dannes karamelfarvet skum. Dette er nemmest at gøre med en mixer, og det tager bare 1-2 minutter. Hvis du bruger et piskeris, tager det cirka 3-5 minutter. Spred massen på den afkølede mælk.

  2.Gå en tur

At gå en tur er en af de bedste måder at dræbe tid på. Det er også gavnligt for dit helbred. Måske vil du elske at få en tur med et segboard. Det er også en meget fornøjelig måde at have det sjovt på.

Derudover, når du går 30 minutter om dagen, reducerer du risikoen for forhøjet blodtryk, hjertesygdomme og meget mere. Det garanterer også et godt humør.

En anden måde at gøre det til en interessant vane er at downloade en skridttæller, der tæller dine trin.

  3.Lav rødbeder Hummus

Det er lækkert, smukt og lavere i kalorier end den traditionelle version. Hummus fremstilles typisk enkelt og hurtigt ved at kombinere alle ingredienserne i en blender og blande, indtil den rette konsistens er opnået. Hvis du vil gøre hummusen mere flydende, tilsættes den bouillon, der er tilbage efter kogning af kikærterne under slibeprocessen.

  4.Ring til en slægtning, som du ikke har kommunikeret med i lang tid

Har du nogen brødre eller søstre, som du ikke har talt med i årevis? Hvad med onkler, bedstefædre og svigermor? Måske har du ikke haft en seriøs samtale med dine forældre i lang tid. Brug et par minutter på at kontakte en elsket for at se, hvordan de har det, og for at fortælle dem vigtige ting. De vil med glæde kontakte dig, hvis de tænker på, hvad de skal gøre derhjemme.

  5.Farv mandalaen

Mandala farve forbedrer opmærksomheden og mindsker angst. En gruppe engelske psykologer beviste dette. Mandalas har en god indflydelse på psyken: frygt, usikkerhed og melankoli falmer væk og afslører et nyt perspektiv på sig selv, nye ideer og en følelse af fred og glæde.

  6.Få nye gode vaner

Argumentet om, at du ikke har tid til at starte en ny sund vane, er ikke længere sandt. Hvis du allerede tænker på “Hvad skal du gøre derhjemme?” skal du huske på, at du altid har ønsket at starte, men aldrig gjort det. Morgenyoga, boglæsning, kontrastbrusere, sund kost, sprogindlæring … Nu er det tid til at starte mindst en ny positiv vane.