Når du skal være vært for en fest eller middag, er der mange ting, du skal overveje. Et af de vigtigste aspekter er det service, som du vil bruge. Ønsker du at bruge engangsservice eller traditionelle tallerkener og redskaber? Der er mange fordele ved at bruge engangsservice, og det er derfor, at det bliver mere og mere populært. I dette blogindlæg vil vi nævne de forskellige typer af engangsservice og deres fordele!

Hvad er engangservice?

Engangsbestik defineres som tallerkener, skåle, kopper og redskaber til engangsbrug, der er fremstillet af papir, plastik eller andre materialer, som kan smides væk efter én gangs brug. Engangsbestik har mange fordele, som gør det ideelt til fester og middage.

Typer af engangsservice

Der findes mange forskellige typer af engangsservice, som kan være fremstillet af forskellige materialer. De mest populære typer er plastik og pap, men inden for de seneste år er bambus også kommet på hylderne. Bambus er mere bæredygtigt end træ og plastik, da bambustræer vokser hurtigere og derfor undgår man skovrydning. Køb engangsservice her, hvor du kan købe alt til festen.

Plastik: Plastik engangsservice er meget populært, fordi det er robust og ikke går let i stykker. Det er også meget billigt og fås i mange forskellige farver. En ulempe ved plastikservice bestemt ikke er bæredygtigt.

Pap: Bordservice af pap bliver mere og mere populært, da det er mere bæredygtigt end plastik. Det er også billigere end bambus eller andre typer engangsservice. En ulempe ved bordservice af pap er, at det ikke er lige så robust som plastik og let kan gå i stykker

Bambus: Bambus engangsservice er først for nylig kommet på markedet, men har allerede vundet indpas hurtigt. Bambus er et bæredygtigt materiale og forårsager ikke skovrydning. Bordservice af bambus er også meget stærkt og går ikke let i stykker. Bordservice af bambus er dog dyrere end plastik eller karton.